Varaa aika lähi- tai etätapaamiseen

ONIT Sport tapaamiset onnistuvat etänä ja livenä: joko omassa treeniympäristössäsi tai meidän toimipisteellämme, kodikkaissa ja yksityisissä tiloissa. Aloitamme yhteisen työskentelyn urheilijan alkukartoituksella, jonka pohjalta suunnittelemme yksilöllisen, tarpeiden ja toiveiden mukaisen työskentelymallin: sinun lähtökohdistasi - kohti tavoitettasi.

Hyödynnämme psyykkisessä valmennuksessa monipuolisia menetelmiä ja harjoituksia. Saat lisäksi hyödyllisiä vinkkejä myös arkeen. Tarvittaessa voimme kytkeä työskentelyyn mukaan myös vanhemmat tai valmentajat.

Varaa aika lähi- tai etätapaamiseen

Tutustu tiimiimme ja ota yhteyttä - tervetuloa mukaan vallankumoukseen!

Tutustu tiimiimme ja ota yhteyttä - tervetuloa mukaan vallankumoukseen!

Olemme suomalainen psyykkisen valmennuksen ja -hyvinvoinnin asiantuntijatiimi – tavoitteenamme tukea nuoria urheilijoita, heidän vanhempiaan ja valmentajiaan mielentaitojen kehittämisessä. Vahva psyykkinen kyvykkyys toimii merkittävässä roolissa niin nuoren urheilijan suoritustasossa, tavoitteiden saavuttamisessa kuin urheilun ulkopuolisessa hyvinvoinnissa.

Kaikki ONIT Sport-valmentajat ovat laillistettuja sosiaali- tai terveydenhuollon sekä opetus- tai liikunta-alan ammattilaisia, joilla on vähintään ammattikorkeakoulu- tai maisteritason koulutus sekä pitkä työkokemus.

Me olemme ONIT Sport.

Tutustu tiimiin